Rosmarin och evig vintertid

Lamm står nog inte på menyn här hemma i påsk, men en kruka färsk rosmarin vid spisen kan man ju ha iallafall. Det är gott till mycket annat, och det sprider en härlig doft i hela köket. Här doftar det förresten även gott av linnevatten från Washologi, som jag skvätte på både kökshanddukar och bordsdukar när jag stod och strök i förrgår. Egentligen brukar jag stå nere i tvättstugan och stryka, men den här gången baxade jag upp allt och stod uppe i köket, för där var det både varmare och trevligare att vara. 


Jag kom på häromdagen att vi inte har ändrat till sommartid på den digitala spisklockan. Där råder för evigt vintertid, hihi! Nädå, jag skojar bara. Vi ska ställa in den rätt, men först måste vi smygtitta i bruksanvisningen så att vi kommer ihåg vilka knappar det är man ska trycka på. Sånt där hinner man ju glömma på det halvår som går mellan gångerna man gör det.  

Idag har vi gottat oss rejält kan jag lova, men det får jag skriva mer om imorgon, för nu tryter blogginspirationen för idag. Over and out för den här gången. 

Subscribe to receive free email updates: